פסטה עם גבינה ופטריות
אסתי חדד Comments Off on פסטה עם גבינה ופטריותהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- שוברת מיתוס: מירי זורגר מגלה מהי חלת מפתח אמיתית
- אולי תזכו? טוקר מחלק כרטיסי טיסה למאזיני 'זמן אוויר'
- למה העונש החמור על אכילת קודשים אחרי הזמן
- "שנזכה להתרפא מהדמיונות שארה"ב עוזרת לנו"
- איזו משחה מותר למרוח לתינוק וכיצד? | הלכה לשבת
תגיות
מאת: שרי קורניצר
המצרכים:
250 גרם אטריות פטוצ'יני או אחרות
50 גרם חמאה תנובה
300 גרם פטריות שמפיניון טריות חתוכות
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
1/2 כוס שמנת מתוקה של תנובה
1 כוס חלב של תנובה
150 גרם גבינה לבנה של תנובה
2/3 כוס גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
1. מציבים סיר פסטה גדול על הכיריים עם 3 כוסות מים, מכסים ומחממים. מרתיחים מים גם בקומקום החשמלי, כדי לקצר את זמן הרתיחה.
2. שוברים את סלילי הפסטה לשניים (כדי שלא יתקבלו אטריות ארוכות מדי, כשהמים מגיעים לרתיחה מבעבעת מבשלים 4 – 5 דק').
3. עד שהמים ירתחו והפסטה תתבשל, מכינים את הרוטב במחבת או בקלחת רחבה וגדולה, ממיסים את החמאה של תנובה. מטגנים את הפטריות, ממליחים, ומפלפלים ומוסיפים שמנת מתוקה של תנובה, חלב תנובה, מעט אגוז מוסקט מגורר וגבינת נפוליאון של תנובה.
4. מערבבים את הפסטה בכסף פסטה או בכף מחוררת, מסיר הבישול אל מחבת הרטוב. בוזקים על הפסטה המבושלת במלח ומערבבים. מבשלים תוך ערבוב עם הרוטב כ- 5 דק', ובוזקים את הפרמזן.
5. מעבירים לתבנית מתכת רחבה. אפשר תבנית תנור ואופים בתנור שחומם 200 מעלות צלזיוס כ- 15 דק', או עד שמתחיל להזהיב.
בתאבון!
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.